Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز شورا حسابرسی منطقه ۲۲ را تصویب کردند.

به گزارش ایسنا، حسابرسی مالی شهرداری منطقه ۲۲ برای سال‌های ۹۶ و ۹۹ صبح امروز روی میز بررسی شورای شهر تهران قرار گرفت و میثم مظفر پس از قرائت گزارش توسط حسابرس گفت: در منطقه ۲۲ همانطور که در گزارش حسابرس نشان می‌دهد ساختمان‌های زیادی بدون مجوز شورا واگذار شده است که یکی از این ساختمان‌ها به مجمع نخبگان استان سمنان واگذار شده و به وفور ساختمان به اقوام و نهادهای خارج از تهران واگذار شده است که بر خلاف قانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهرداری با قوه قضائیه توافق کرده که در ازای دریافت املاک جاده تلو و جاده لشگرک به ۱۷۹ هکتار، ۲۴ هکتار در شمال بزرگراه خرازی واگذار کند، گفت: زمین به قوه قضائیه تحویل شده اما هنوز اسناد به نام شهرداری نشده است.

مظفر با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه پروژه بام لند است که ۱۰ هزار متر بنای خلاف دارد و یکی از ساختمان‌های ناایمن تهران تشخیص داده شده اما مانوری بر روی آن نمی‌شود، گفت: همچنین مجتمع تجاری باران به صورت مشارکتی ساخته شده اما هنوز اسناد مالکیتی آن منتقل نشده و یا قرار بوده زمین‌های بالای ۱۰۰۰ متر در منطقه ۲۲ به صورت ۷۰-۳۰ تقسیم بندی شود تا صرف تامین سرانه‌ها شود اما این اتفاق نیفتاده است.

به گزارش ایسنا، محمدی شهردار منطقه ۲۲ گفت: شهرداری منطقه ۲۲ از طریق سازمان املاک در حال پیگیری زمین‌های قوه قضائیه است و در مورد بام لند نیز چند جلسه کمیسیون ماده ۳۸ برگزار شده و بر اساس الزامات سازمان آتش نشانی نیز این ساختمان در حال ایمن سازی است.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر نهایتا حسابرسی منطقه ۲۲ را به تصویب رساندند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران منطقه ۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۳۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • نیکا شاکرمی کیست؟ او چگونه از دنیا رفت؟
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • بیش از ۳ هزار لیتر چسب مایع بدون مجوز در خراسان شمالی کشف شد
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • توسعه کشور بدون تلاش کارگران میسر نیست