Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، مطابق روال آخر هفته‌ها به بررسی عملکرد شورای شهر تهران در هفته‌ای که گذشت می‌پردازیم که در ادامه می‌خوانید.

انتصابات عجیب آقای شهردار و بدهی میلیاردی شهرداری
 

انتصابات زاکانی؛ شهردار تهران در روزهای اخیر واکنش‌های بسیاری به دنبال داشته و در هفته‌ای که گذشت هم آقای شهردار با یک انتصاب دیگر همه را شگفت‌زده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا زاکانی در حکمی مرتضی امیری اسفندقه را به عنوان دستیار ویژه خود در حوزه شعر و ادبیات فارسی منصوب کرد.

حبیب کاشانی عضو و خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به این موضوع گفت: در حکمی از سوی شهردار تهران این  شاعر آیینی - که ما بارها با اشعار شان اشک ریختیم و ارادت ویژه نسبت به ایشان داریم - به سمت دستیار ویژه شهردار در ادبیات فارسی شهرداری تهران منصوب شده است. باید بگویم من حداقل در زمانی که در مدیریت شهری بودم با این حکم آشنا نبودم بنابراین لازم است چارتی از شهرداری معاونین و مشاورین شهردار مشخص شود که ما در چه حوزه هایی می توانیم  مشاور یا دستیار ویژه داشته باشیم.

بررسی بدهی‌های شهرداری تهران و موانعی که به این جهت پیش روی ‌شهرداری قرار گرفته از دیگر اقدامات شورا در هفته‌ای که گذشت، بود. معاون مالی شهرداری تهران با ارایه گزارشی در شورای شهر تهران، رقم بدهی شهرداری تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۰ را، ۷۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد، سهم بدهی‌های بانکی از این رقم، ۵۶ هزار میلیارد تومان است.

تهران در ۱۴۰۱ به دنبال عدالت و آرامش
 

بررسی طرح «سند سیاست‎های حاکم بر تدوین برنامه و بودجه سال ۱۴۰۱ » از دیگر اتفاقاتی بود که در بیستمین جلسه شورا در دستور کار اعضا قرار گرفت.

میثم مظفر عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر همچنین درباره  اهداف حاکم بر برنامه و بودجه سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: ارتقاء زیست پذیری در شهر تهران، ایجاد آرامش در شهر، ارتقاء مشارکت اجتماعی، عدالت شهری و تحقق شهری پیشرفته با اصالت و هویت ایرانی اسلامی  باید اهداف کلی برنامه بودجه سال آینده شهر تهران باشد.

تعیین تکلیف آب‌های غیرشرب هم در شورای مورد بررسی قرار گرفت و میثم مظفر رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر پیشنهاد داد: تهران باید مخازنی در سطح محلات و مناطق تعبیه شود که این آبهای غیرشرب جهت مصارف آبیاری فضای سبز شهری، کشاورزی، شستشوی معابر و نظافت شهر و برای مصارف صنعتی مورد استفاده قرار گیرد .

مظفر افزود: من معتقدم برای جمع آوری آب‌های حاصل از نزولات آسمانی در پشت بام ساختمان‌ها نیز می‌توان مکانیزم‌های ساده‌ای را تعبیه کرد و طبق محاسبات براساس میزان متوسط بارش در تهران می‌توان با جمع‌آوری و ذخیره‌سازی نزولات آسمانی پشت بام‌ها، تامین آب لازم جهت نظافت ساختمان‌، آبیاری فضای سبز ، شستشوی خودروها، آب فلاش تانک‌ها و ... را انجام داد و سیستم تشویقی را برای مالکین ساختمان‌ها و سازندگان دراین زمینه درنظر گرفت.

ارائه آماری از بیمارستان‌هایی که پسماند خود را بی‌خطر نمی‌کنند هم نکته جالبی بود که یکی از اعضا مطرح کرد. مهدی بابایی عضو شورای شهر تهران در حال حاضر از حدود ۱۶۹  بیمارستانی که در سطح شهر تهران وجود دارند، متاسفانه ۳۰ بیمارستان بصورت کامل و درست پسماند خود را بی‌خطرسازی نمی‎‌کنند. لذا خواهشمندم که به این بیمارستان‎‌ها اخطاریه قانونی صادر و مهلتی برای تکمیل این فرایند داده شود و در غیر این صورت، جمع‎ آوری پسماند آن‌ها متوقف شود. البته ضابط قانونی در این حوزه سازمان محیط زیست است و من از مسئولین سازمان محیط زیست خواستارم که این موضوع را به جدیت پیگیری کنند.

انتهای پیام /

پرستو خلعتبری کد خبر: 1117412 برچسب‌ها شورای شهر تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران دستیار ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۵۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟

نماینده تبریز در مجلس در خصوص قرارداد شهرداری تهران با چین گفت: شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد.

روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

دیگر خبرها

  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟