Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، ناصر امانی، عضو شورای شهر در صحن امروز شورای شهر اظهارداشت: قانون اساسی تاکید کرده شورای شهر و همه مسوولان شهر موظف هستند در حدود اختیاراتشان مصوبات شورای شهر را اجرا کنند بنابراین تذکراتی که من از محله گردی‌های خود در صحن بیان می‌کنم وظیفه قانونی است که باید انجام دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از انتخاب شهردار که بند اول اختیارات شورا است مهم‌ترین و دومین بند اختیارات شورا گزارش مشکلات فرهنگی، اجتماعی آموزشی و آسیب‌های اجتماعی مردم و انعکاس آن به مسوولین است.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ما شورای شهریم نه شورای شهرداری گفت:کوچه‌ای به نام و شماره هیچم در مرکز تهران شنیده‌اید؟ در محله قدیمی و فراموش شده شمیران نو همسایه لویزان؛ مردمی که به فرموده حضرت آقا صدایشان شنیده نمی‌شود که اگر صدایشان شنیده می‌شد از چند جهت در بن بست قرار نمی‌گرفتند و 62 درصد  املاک مسکونی و تجاری‌شان قول‌نامه‌ای نبود و تلاش‌های چند دهه آن‌ها برای ثبت و سند دار کردن خانه‌های فرسوده و ناپایدارشان به نتیجه می‌رسید.

امانی اضافه کرد: محله‌ای اسیر با مردمانی شریف که مهد دلاور مردان دفاع مقدس و سرداران شهید زنده همچون سردار علی فضلی و 170 شهید سرفراز، قهرمانان ورزشی و هنرمندان نامی کشور است اما به دلیل مشکلات انباشته و اقیم مانده تلاش‌هایشان برای توسعه و آبادانی محله مهاجرت کرده و به مناطق دیگر تهران کوچ کردند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: 50 سال است مشکل ثبت و سند املاک مسکونی مردم را حل نکرده‌ایم و همزمان اجازه تخریب و نوسازی‌ نمی‌دهیم و مردم شریفی که برای فرزندان خود به مسکن نیاز دارند را مجبور می‌کنیم از روی اضطرار تخلف کنند و سپس با افتخار آن را قلع و قم می کنیم و زمینه را برای سوداگران، سوءاستفاده گران و دلالان آماده می‌کنیم.

این عضو شورا اضافه کرد: از پشت‌بام‌فروشی و زیرزمین‌فروشی گرفته تا خانه‌های چند مالکی که یکی مالک پشت‌بام، یکی مالک زیر پله و دیگری مالک زیرزمین است و برخی فروشندگان پشت‌بام، راهرو زمین و حیاط را جداگانه می فروشند از مشکلات این محله است. زمین‌های بزرگ و بی‌دفاع شهری که مامن معتادان شده و امنیت مردم را به مخاطره انداخته است. 

امانی تاکید کرد: فضاهای سبز و درختان ارزشمندی که در حال خشکیدن هستند و مردم با سطل و حتی با آب‌های آلوده جوی‌های محله آنها را آبیاری می‌کنند. محله تاریک بدون روشنایی در شب که تردد مردم را مختل کرده و زمینه را برای حضور سارقان آماده کرده است. زمین های چمن مصنوعی رها و تخریب شده و سوخته که در اختلاف بین مدیران محله و شورایاری های سابق حتی حصارهای آهنین آن نیز به سرقت رفته است.

این عضو شورا گفت: تنها مرکز بهداشتی و درمانی محله که زمین وقفی آن سال‌ها پیش تحویل اداره بهداشت شهر شده و تا چهار سال پیش به مردم خدمات می‌داد به بهانه تخریب و نوسازی در حال حاضر به مامن و خوابگاه معتادان تبدیل شده است. محله ای که زباله گردان به وفور در آن قابل مشاهده است. در کنار یک سطل زباله که ایستاده بودم در یک ساعت سه انسان شریف و سالخورده را دیدم که برای یافتن شیشه یا تکه کارتن یا قوطی خالی مخزن را زیر و رو کردند و با کمال تاسف و شرمندگی پدری که هنوز سند بیماری بیمارستان را با خودش به همراه داشت یکی از آنان بود. 

این عضو شورا با بیان اینکه بن‌بست بودن محله باعث ترافیک سنگین و قفل شدن دو خیابان اصلی در ساعات بعدازظهر می‌شود، گفت: هجوم وانت‌های سیار و حتی متوقف شده چند ماهه در کنار این خیابان و خیابان اصلی این محله یکی دیگر از معضلات مردم است.

وی خاطرنشان کرد: از فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران و رئیس بنیاد مستضعفان، آقای فتاح استدعا دارم اگر فعلا به هر دلیلی امکان توافق و واگذاری پادگان ضلع شمالی محله را به شهرداری ندارند حداقل دیوار احداث شده اخیر را در اختیار مردم بگذارند تا به شکل موقت مشکل تردد مردم مرتفع شود. صدای مردم فراموش شده و محروم این منطقه را بشنوید، بسیج شوید و دردی از دردهای انباشته پنج دهه گذشته مردم را مداوا کنید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ناصر امانی عضو شورای ششم ترافیک پشت بام فروشی عضو شورا شورای شهر پشت بام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۱۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: شمیرانی‌هایی که قصد زیارت شهر ری را داشتند یا کاسبانی که می‌خواستند اجناس مورد نیاز مغازه‌های خود را از تهران تهیه کنند باید قبل از روشن شدن هوا با گاری و درشکه به تهران می رفتند تا بتوانند همان روز و قبل از تاریکی هوا به شمیران برگردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

وقتی اتوبوس و تاکسی به خیابان‌های تهران آمد، شمیرانی‌ها از این وسیله حمل و نقل عمومی بی‌نصیب نماندند. سال ۱۳۲۴ شرکت خصوصی «عدل» متعلق به حاج عباس دواچی با ۶ اتوبوس تاسیس شد و یک اتوبوس برای جابه‌جایی مسافران بین تهران و شمیران، اختصاص داده شد. این وسیله نقلیه یا به اصطلاح اتو عدل، اتوبوسی بود که می‌توانست مسیر پر شیب تهران به سمت شمیران را بالا بیاد.

اردشیر کاوه، متولد ۱۳۳۷ است و از شنیده هایش درباره این اتوبوس برایمان می گوید: «قبل از آمدن اتوعدل، تک و توک خودرو میان شمیران و تهران تردد می کرد اما با آمدن اتوعدل، تردد آسان‌تر شد. اتوعدل از ایستگاه باغ همایون به طرف خیابان پهلوی سابق حرکت می کرد و به سر پل تجریش (گوگل) می‌آمد و ابتدای میدان قدس (روبه روی ساختمان شهرداری منطقه یک) توقف می‌کرد که به این محل ایستگاه می‌گفتند. وقتی نیمی از صندلی‌ها پر می شد، اتوبوس حرکت می کرد. صندلی ها ابتدا چوبی بود و بعدها فلزی شد.»

سال ۱۳۲۵ با واگذاری شرکت اتو عدل به فرج الله عباسپور، صادق اسکوی و محمود تابنده دایره کار حمل و نقل اتوبوسرانی در شمیران گسترده‌تر شد و یک اتوبوس نیز از سر پل تجریش (گوگل) به ده اوین و درکه برای تردد مسافران اختصاص یافت. سید مهدی اعرابی، پژوهشگر شمیران می‌گوید: «اتوبوس هایی که با نام «عدل» از تجریش به سمت محله اوین حرکت می کردند، پس از رسیدن به میدان قهوه خانه پایین، از خیابان هایی که امروزه شهید اعرابی و شهید احمد پور نام دارند، به سمت درکه می‌رفتند.

محل استقرار این اتوبوس ها در میدان سرپل تجریش بود و از ساعت ۶ صبح تا ۶ بعد از ظهر، هر یک ساعت به طرف اوین حرکت می کردند. اوایل این اتوبوس ها دارای شماره نبودند و بر روی شیشه آنها تابلویی با نام اوین نصب شده بود. مسیر جاده خاکی، کم عرض و پر شیب کوچه باغ های اوین موجب می شد تا هنگام تردد اتوبوس ها گرد و خاک به هوا بلند شود و سر و صدایی زیادی به گوش برسد. حرکت اتوبوس وقتی سخت تر می شد که خودرویی از مقابل و سر راه اتوبوس قرار می گرفت. آنوقت بود که در این جاده کم عرض، اتوبوس به در و دیوار می خورد تا بتواند راهی برای حرکت باز کند.»

اتوعدل‌ها ۱۵ صندلی چوبی و فقط یک در برای سوار و پیاده شدن مسافران داشتند. در تصویر به یادگار مانده از دهه ۲۰ می‌توان اتوعدل، این وسیله نقلیه پرکاربرد آن روزها را مشاهده کرد. به گفته اعرابی، بعدها با تاسیس شرکت واحد اتوبوسرانی، خط ۱۰۱ برای اوین و خط ۱۰۲ برای درکه اختصاص یافت. در عکس به یادگار مانده از آن دوران اتوبوس عدل که در محدوده باغ فردوس ثبت شده، راننده و چند نفر دیگر دیده می شوند. نفر وسط نشسته مرحوم هوشنگ عباسپور که یکی از اولین رانندگان اتوبوس شهری تهران و شمیران است دیده می‌شود.

اتو عدل، اتوبوسی که به شمیران می آمد کد خبر 847372 برچسب‌ها همشهری محله اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • تخلیه بوستان‌های ساحلی دزفول در پی افزایش دبی «دز»/ هشدار خودداری از حضور در مناطق تفریحی
  • بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • آخرین خبر درباره جابجایی مهمانشهر رفسنجان
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • ابرپروژه مسکونی تهران در محله یاخچی آباد با ۱۰ هزار واحد ساخته می شود
  • حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه
  • برجای ماندن چندین شهید و زخمی در بمباران محله‌های مسکونی غزه